Om meg

Hei, og takk for at du besøker bloggen min!

Mitt navn er Celine Wang, jeg er 21 år gammel og studerer markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Ved siden av studiene mine jobber jeg som leveransekoordinator og kundekonsulent for Phonect AS.

Dette semesteret fordyper jeg meg i valgemnet digital markedsføring, som følgelig er bakgrunnen for oppstarten av denne bloggen. Det er også dette bloggen min vil omhandle. -Ulike og unike måter digital markedsføring benyttes, formes og bidrar til kontinuerlig endring i verden både for oss som enkeltpersoner så vel som verden som en helhet. Og hvordan kan dette implementeres inn i ulike bransjer?

Jeg har alltid vært en person som har vært nysgjerrig på endringer. Hvorfor, hvordan og når er spørsmål jeg stiller meg selv, daglig. Det er derfor jeg ønsket et semester med dette fordypningsfaget. Hvorfor skjer endringene, hvordan påvirker det oss og når skjer det? Spørsmål som ikke alltid har klare svar, men som er ekstremt interessante å drøfte.

Som person er jeg opptatt av å hele tiden utvikle meg selv og jeg strekker meg langt for å nå de målene jeg setter meg. Jeg arbeider strukturert og tilpasningsdyktig og positiv. Jeg liker nye og varierende oppgaver og ser alltid etter nye muligheter til å bli enda bedre, og flinkere i det jeg allerede kan.

På denne bloggen vil dere finne innlegg som omhandler digital markedsføring, i ulike former. Jeg håper dere vil synes innholdet er relevant, spennende og utfordrende.

Jeg håper du vil følge min blogg fremover!